Oldal kiválasztása

Mit tegyek, ha nem lett jó a méret?

 

Mivel a megrendelések egyedileg készülnek, és ezek tovább értékesítése sajnos nem megoldható, így a termékek „cseréje” csak korlátozottan oldható meg. Ennek ellenére számunkra elsődleges szempont, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, így ha szeretnéd a rendelésedet másik méretben kérni, akkor a pólónak az anyagárán (az üres termék áráért) el tudjuk készíteni újra, cserélni sajnos nem tudjuk.

Ehhez az szükséges, hogy felvedd ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@lovasmania.hu címen, és minden további információt e-mailben megküldünk Számodra. 

 

Mit tegyek, ha hibás terméket kaptam kézhez?

 

A folyamatos ellenőrzés ellenére ritkán előfordulhat, hogy hibás termék kerül kiszállításra. Ilyen esetekben, ha a minőségi hiányosságért a LovasMánia.hu a felelős, a termékeket minden további nélkül kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat.

Megkérünk, hogy értesítés nélkül ne küldj vissza terméket, előbb jelezd nekünk a hiba jellegét és a rendelés tranzakciószámát e-mail formájában az itt látható címen:  info@lovasmania.hu   Ezt követően munkatársaink  felveszik veled a kapcsolatot.

Kérjük ügyelj rá, hogy a reklamációs e-mail tartalmazza az alábbiakat: 

  • Név
  • Rendelésazonosító vagy számlaszám
  • Panasz rövid leírása
  • Mellékelt fotó a kész termékről

Mindig törekszünk rá, hogy megoldást találjunk a problémádra, így fordulj hozzánk bizalommal.

 

Rendelkezem-e utólagos elállási joggal?

 

A LovasMánia.hu oldal minden esetben megrendelést követően gyártatja le a termékeket. Az anyagokon feltüntetett nyomatok a LovasMánia.hu tulajdonát képezik, hiszen a grafikák saját kezünk által születtek. Szeretnénk, hogyha minnél szélesebb körben viszont láthatnánk őket használat közben, így számotokra megkönnyítve a póló tervezési folyamatot, áruházunkban, már a kész nyomatokat láthatjátok.

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény-e (továbbiakban Fv.T.) alapján minden fogyasztónak joga van 8 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ez az összes olyan esetre vonatkozik, amikor a terméket nem a saját igényeitek alapján készítjük el (üres póló rendelése esetén). Azonban a személyre szabott termékek esetén a Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a vevő nem gyakorolhatja elállási jogát. Ennek egészen egyszerű oka van, a saját igényeiteknek megfelelően kialakított termékek a továbbiakban már nem továbbértékesíthetőek.

Ettől függetlenül a LovasMánia.hu hosszútávón szeretné elégedetté tenni ügyfeleit. 

Ha nagyon nem tudsz azonosulni az előzőleg megrendelt grafikával írj Nekünk az info@lovasmania.hu e-mail címre és meglátjuk mit tehetünk.

0